Thorup: Vi har åbnet døren – fedt for dansk fodbold

thomas færch kvist 

Jess Thorup var ikke overraskende i godt humør efter tre livsvigtige point i Brøndby

FODBOLD Kravet for FC Midtjylland var helt enkelt inden aftenens gyser ude mod Brøndby: Vind eller forsvind. Og med en sen 1-0 sejr viste FCM, at man magtede at have kniven for struben og med sejren atter åbne guldkampen.

- Det er fedt for dansk fodbold, at vi har åbnet slutspillet igen med denne sejr, sagde FCM-træneren til Onside umiddelbart efter kampen.

- Vi vidste godt, at det ville blive en megasvær kamp. Og vi vidste, at vi havde en mental udfordring i at tackle kulissen og kampens betydning. Men vi beviste, at vi er berettigede til at være med her. Og vi beviste over for skeptikerne, at vi kan være med. Nu venter to finaler. Men vi har åbnet døren mere, end den var før kampen, sagde Jess Thorup, der var tilfreds med sine spillere - også selvom Tim Sparv balancerede på kanten af en udvisning.

- Tim lever og ånder lige på grænsen. Og jeg vidste godt, at dommeren havde øje på ham - derfor tog jeg ham ud.