Foto: Toke Hage

Politiet leder efter flugtbilist: Fodgænger ramt i midtbyen

Kim Stoltenberg Hansen 

Ordensmagten beder om hjælp til at finde en bil med smadret forrude efter dramatisk færdelsuheld i krydset ved Nygade/Nørregade

HERNING En mand blev tidligt i morges kørt ned af en bil i krydset mellem Nygade og Nørregade. Sammenstødet skete med så stor kraft, at fodgængeren røg op på køleren og ind i forruden, og der blev lavet hul i forruden. Det oplyser vagthavende Jan Nørrum fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Helt mirakuløst slap fodgængeren uden at kunne alvorligt til skade. Nu leder vi efter en hvid Toyota Aygo med hul i forruden. Hvis nogen ser sådan en, så hører vi meget gerne om det, siger Jan Nørrum.

Uheldet skete kørt før klokken 5.30. Politiet har siden - forgæves - været på udkig efter flugtbilen.