Foto: Politiet

Nyt roligt VM-døgn for politiet – bortset fra en fuld finne, en røvhuls-råber og en hurtigløbende slagsbror

Kim Stoltenberg Hansen 

Politiet havde - som sædvanlig - ikke meget at lave under VM

HERNING Politiet kan dag efter dag fortælle, at de ikke just får sved på panden under VM. Selv om er er rigtig mange fans i byen, så går det forholdsvis roligt for sig.

Det seneste døgn er inden undtagelse. Det vildeste lørdag aften var en finne, der var blevet så fuld, at han var faldet i søvn i gågaden. Det viste sig at være en finsk ishockey fan, der heldigvis var kom i godt selskab med landsmænd, der fulgte ham hjem til hotellet.

Ved 1.30-tiden fik ordensmagten en melding om en sur mand, der havde skubbet til en anden gæst i køen til en bar. Da patruljen forsøgte sig med en opdragende snak med manden, kaldte han betjentene for »røvhuller« - og så blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ved tre-tiden opstod der tumult ud for en bar i midtbyen. Da patruljen ankom til stedet var der dog faldet ro på. Et vidne udpegede en mand, som hurtigt flygtede ved synet af politiet. Patruljen genkendte ham senere på natten, hvor de fik ham standset og anholdt. Den 21-årige mand fra lokalområdet erkendte at have deltaget i slagsmålet, og han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven samt tildelt et to-årigt forbud mod at komme på den pågældende restauration.