Foto: Martin Ballund

VM-fan mistede mobiltelefon i pirattaxa

Kim Stoltenberg Hansen 

Nordmand anmeldte mobil-tyveri

HERNING I nat fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse fra en nordmand, der manglede sin iPhone efter en køretur i en bil, der angiveligt fungerede som pirattaxa. Nordmanden fortalte politiet, at han følte sig overbevist om, at telefonen var blevet stjålet af bilens fører.

Ved hjælp af funktionen »Find my iPhone« kunne nordmanden se, hvor hans telefon befandt sig. Politiet sendte en patrulje til stedet og fandt ganske rigtigt en bil, hvor der lå en iPhone på bagsædet. Politiet vurderer dog ikke, at der er tale om tyveri, men formoder, at telefonen ved en forglemmelse er blevet efterladt i bilen.

Betjentene forsøgte at få kontakt til bilens ejer, der dog ikke svarede på politiets henvendelse. Ordensmagten arbejder nu videre med sagen med henblik på, at få telefonen udleveret til rette ejer og at fastslå, hvorvidt der var tale om ulovlig piratkørsel.