Foto: Martin Ballund

Mande-slåskamp og kvinde-spytteri

Kim Stoltenberg Hansen 

Politiet måtte bøvle med flere sure gæster i nattelivet

HERNING Politiet fik sved på panden i nat, da de ved 2.40-tiden blev kaldt til en bar i midtbyen i Herning. Her var en 24-årig herningenser og en 22-årig mand fra Esbjerg røget i totterne på hinanden.

De to mænd ville hverken slappe af eller forlade stedet. Politiet kom til stede, og fik parterne skilt ad - De fik begge en bøde for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og politiet stangede også en bøde ud til en af kamphanerne for »fornærmelig tiltale af politiets patrulje«, som det hedder i politisprog, når folk finder nogle af sprogets værste gloser frem.

Grimme gloser kom der også fra en 24-årig lokal kvinde, der blandede sig gevaldigt i politiets arbejde.

Kvinden nægtede ydermere at oplyse sit navn til patruljen, og hun blev derfor anholdt med henblik på at fastslå hendes identitet. Det var hun så utilfreds med, at hun både sparkede mod, spyttede efter og forsøgte at bide patruljen.

Kvinden blev derfor taget med på stationen, hvor hun blev sigtet for vold mod tjenestemand.