Torden på Torvet: Kopibands spiller rock på Torvet

HERNING Det bliver næsten så godt som den ægte vare, lyder det på reklametrommerne om kopikoncerterne i aften og i morgen på Torvet i anledning af VM i ishockey. I aften kommer Bryan Adams Jam forbi, og de siger selv, at de »spiller alle hans fantastiske hits fra 80’erne og op til i dag. Melodisk rock, der holder«. Lørdagens band har også et slogan. »Det tætteste du kommer på den ægte vare« lyder det fra kopibandet Almost AC/DC, der rammer Torvet i Herning lørdag aften.

2018 byder på mange store oplevelser for rock-kopisterne med blandt andet Jelling Festival, udlandseventyr og Smukfest med flere, og Herning er startskuddet på en travl sommer for de fem fyre fra Silkeborg.

Stemningen i Herning er altid i top, og Almost AC/DC lover, at der ikke bliver sparet på de kendte klassikere fra et af de største rockbands gennem tiderne. Lyden, looket og showet er så tæt på originalerne, som det kan komme, og de velkendte riffs fra »Back in Black«, »Thunderstruck« og »Highway to Hell« kommer til at brage gennem hele byen, og sætter scenen for et fortsat fremragende VM i ishockey på dansk grund.

»Drengene glæder sig til at besøge Herning endnu engang og håber på tørvejr med 90 procent chance for torden«, som de skriver i pressemeddelelsen med henvisning til ovenstående Thunder-hit.