Fuld gas når E&H-messen indtager Herning i juni

Udendørsmessen ved MCH byder blandt andet på droneflyvning, demokørsler og en duft af diesel

HåNDVæRK Interessen for udendørsmessen E&H (Entreprenør & Håndværk) er stor, og der er på nuværende tidspunkt flere udstillere end i 2015 og tæt på udsolgt. Det oplyser arrangøren MCH i en pressemeddelelse.

118 udstillere står klar til at møde de besøgende, når messen åbner torsdag 14. juni på MCH Outdoor Arena. Blandt dem stiller alle de førende entreprenørmaskine-leverandører op med store stande, og dermed har de besøgende mulighed for at møde netop deres favoritmærke. Messen holdes hvert tredje år, og i 2015 lagde omkring 8000 branchefolk vejen forbi. Der venter igen i år de besøgende mange udstillere, en lang række aktiviteter og oplevelser.

- Vi glæder os til snart at kunne åbne messen for besøgende og udstillere, der i år kan slå sig løs i et stort område for testkørsler og opleve både konkurrencer og demonstrationer. Det skaber altid en helt særlig stemning, når man kan høre maskinerne brumme i baggrunden, så vi glæder os til endnu en gang at kunne invitere folk indenfor til en arbejdende fagmesse, siger Sisse Merrild, projektleder i MCH.

Droner indtager messen
Flere kender måske netop Entreprenør & Håndværk som den arbejdende fagmesse med demonstrationer af gravemaskiner, knusere og mange andre maskiner. 2018 bliver ingen undtagelse, når både udstillerne og arrangørerne har et væld af aktiviteter på programmet - og eksempelvis tager det lokale luftrum i brug. Som noget helt nyt inviterer Drone Volt Scandinavia ind i et særligt droneområde på deres stand. Her kan de besøgende blive klogere på, hvad det kræver at flyve med en drone og alle de muligheder, det åbner for.

Hos Drone Volt Scandinavia kan de besøgende høre om alt lige fra droneskole og licens til software og opmåling.

Ved dette års E&H kan de besøgende også se frem til at opleve en helt ny konkurrence. For første gang nogensinde afholdes danmarksmesterskabet for mekanikerlærlinge inden for entreprenørmaskiner.

E&H-messen holdes fra 14.-16. juni i samarbejde mellem Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning.