Foto: Martin Ballund

Politiets døgnrapport: Mindre slagsmål, et par våben og en vildfaren finne

Martin Hove Thomsen 

Det seneste døgn har budt på et par mindre lovovertrædelser i forbindelse med VM i ishockey

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi har det seneste døgns tid registreret tre sager, som relaterer sig til ishockey-VM i Herning. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ved 19-tiden søndag aften blev en 24-årig lettisk mand fundet i besiddelse af en lommekniv og et knojern lige uden for fanzonen ved Jyske Bank Boxen. Mandens våben blev konfiskeret, og han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Ved 01-tiden natten til mandag blev politiet kaldt til en mindre slåskamp mellem en nordmand og en lettisk mand foran en bar i Hernings midtby. Da patruljen kort efter ankom til stedet, var der igen ro på parterne. Nordmanden pådrog sig mindre skrammer, og den lettiske mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og anholdt.

Den sigtede vedkendte sig en bøde og blev derefter løsladt.

Lidt senere på natten, ved 02.30-tiden, blev en patrulje kaldt til husspektakler i Holmparken i Herning. Anmelderen oplyste, at en person sparkede på døren og forsøgte at komme ind under ledsagelse af nogle uforståelige gloser. Da patruljen ankom til stedet, viste det sig at være en lettere beruset finsk ishockeyfan, der var gået forkert.

Patruljen sørgede for, at manden blev afleveret på rette adresse.