Prisvindende blues i Herning

HERNING I aften lover Fermaten »prisvindende blues med international klasse«, når The Blues Overdrive giver koncert.

Bandets seneste udspil »Clinch!« fik flotte anmeldelser og blev for nyligt kåret til »Album of the Year« til European Blues Awards, da prismodtagerne blev annonceret under London BluesFest i O2 Arena.

De er dermed det eneste skandinaviske band til at modtage denne prestigefulde pris.

På scenen udviser The Blues Overdrive højt niveau med de to guitarister Andreas Andersen og Martin Olsen i forgrunden. Deres samspil er godt hjulpet på vej af den solide backing fra den texanske bassist Brother Birck og den svenske janitshar Louisian Boltner.

Som et af landets mest efterspurgte bluesbands har de i de senere år spillet utallige koncerter.

Deriblandt tæller Smukfest i Skanderborg, Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival og mange store internationale festivaler og turneer i blandt andet England, Tyskland, Holland, Belgien, Polen og Skandinavien.