Far og søn fra Herning i ulykke på tysk motorvej

Martin Hove Thomsen 

En 47-årig mand fra Herning kom tirsdag alvorligt til skade i en ulykke på tysk motorvej, mens han havde sin 15-årige søn med i bilen

ULYKKE Tirsdag eftermiddag var to danskere involveret i en grim ulykke på den tyske Autobahn i retning mod Flensborg - tæt ved den tyske by Tarp i det nordlige Tyskland.

Det oplyser pressemedarbejder hos politiet i Flensborg, Sandra Otte, som Herning Folkeblad har talt med.

Det var en far og hans 15-årige søn - begge fra Herning - der kørte i en ældre Volkswagen Beetle. Pressemedarbejderen hos politiet fortæller, at den 47-årige far kom alvorligt til skade i ulykken, men at han skulle være uden for livsfare. Han blev hurtigt efter ulykken ført til sygehuset i Flensborg, og på ulykkesstedet ankom både ambulancer, lægehelikopter og redningsmandskab for at hjælpe til.

Sandra Otte oplyser, at politiets opfattelse af ulykken i første omgang er, at den 47-årige dansker overså en bagfrakommende bilist, da han ville overhale på motorvejen. Bilisten bagfra kunne ikke nå at bremse, og så gik det galt. I den bil befandt to tyskere sig, og Sandra Otte oplyser, at politiet fortsat undersøger ulykken, der efterfølgende spærrede motorvejen i en rum tid.

Sønnen og de to tyskere skulle ifølge Sandra Otte være kommet lettere til skade.

Den gamle VW Beetle blev totalskadet ved ulykken.