Masser af musik i torveteltet under ishockey-VM

HERNING Verdensmesterskaberne i ishockey er en festlig begivenhed - det kommer man blandt andet til at opleve på Torvet, hvor der under mesterskaberne vil være masser af livemusik i det opstillede telt.

Det er restauratørerne på Torvet: Hotel Eyde, Dyrby’s, Bryggeriet, Brdr. Price og Restaurant Marco Polo, der er gået sammen om at skabe det musikalske lydbillede til VM.

Fredag 4. maj skydes det hele i gang med livemusik i teltet ved Hawkeye and Hoe, hvor stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af både drikkeviser, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende rock’n’roll. Lørdag 5. maj sørger en dj for at skabe en bierfest, mens man onsdag 9. maj kan se frem til en aften med Bruce Springsteen - dog ikke med bossen selv, men med kopibandet The Boss - Tribute to Springsteen.

Og således vil der hver dag helt frem til 17. maj være skiftevis livemusik og dj’s til at underholde fra den opstillede scene.

Kor og øl med sangskolen
I øvrigt byder eftermiddagsprogrammet 7., 9. og 14. maj på Beer Choir, som i al sin enkelthed er, hvad navnet siger: En kombination af kor og øl - eller rettere: et åbent kor, hvor det er helt i orden at deltage med en kølig øl i hånden.

Det er Den Jyske Sangskole, som står bag det festlige indslag og vil sørge for at lede deltagerne igennem et udvalg af kendte, festlige sange på dansk, engelsk og tysk, så kom forbi og syng sammen med fans fra hele verden.

Programmet for alle dage kan blandt andet findes på Hygge Hockey Hernings Facebookside.