Liv og glade VM-dage i hele midtbyen

HERNING Det er bestemt ikke kun Torvet, der tages i brug under VM i ishockey.

Det er faktisk i hele City, at der bliver liv og glade dage. På Poulsens Plads er naboerne Café Poulsen og Dansebar & Einstein gået sammen om at sætte et stort telt op, som fyldes med borde, bænke, fest, farver og ishockeyfejring.

Teltet åbner fredag - og holder åbent alle hverdage under VM fra middagstid og frem til midnat - i weekenden er der udvidede åbningstider.

Naboerne har booket dj’s til at spille stemningsfyldt og hyggeligt sing-along, og så tændes der op i den store grill, hvorfra der serveres saftige ribeye og slagterpølser.

Vildt og fedt
I det hele taget er Poulsens Plads klar til at tage imod VM-gæsterne.

- Hold nu op, hvor er det stærkt, at det lige er Herning, der skal huse VM i ishockey. Det er fuldkommen uhørt vildt og fedt, så det skal fejres - og dét kan vi i Herning, slår Shera Lin Tinggaard, operationel chef hos Café Poulsen, fast.

Masser af samarbejde
Et samarbejde er også stablet på benene mellem Bodega Gadespejlet og Murphy’s Pub. I deres fælles baggård opstilles et telt, hvor der vil være udendørsservering.

Et telt på Tinghuspladsen står Baren & Kylling & Co bag, mens slagter C.H.P. Gøttsche og Frellsen Chokolade sørger for at skabe VM-stemning på terrassen i gågaden.

Desuden er det også muligt at få slukket tørsten ved Hotel Corona i Skolegade, som laver fadølsservering i gården bag ved hotellet.

Så der er altså masser af muligheder for at tage del i festen og ikke mindst få lidt at styrke sig på i løbet af VM-turneringen.