Ishockey-VM indtager Torvet

Stort telt på Torvet bliver omdrejningspunkt for de næste par ugers VM-fest

HERNING Torvet kommer på ingen måder til at ligne sig selv i de kommende uger, da det omdannes til ét stort område, hvor fans fra de forskellige lande, der deltager i VM, kan mødes, feste og hygge sig med hinanden. Det kommer blandt andet til at ske i et 42 gange 12 meter stort telt, som indrettes med borde og bænke. Her kan man så tage sin mad med ind og nyde, mens man i teltets bar kan købe lidt drikkelse at styrke sig på.

I teltet er også en storskærm, så man kan følge lidt med i ishockeyen.

En del af Torvet indrettes desuden som et loungeområde med sækkestole og pallemøbler, så man kan sidde ude i det fri og hygge sig i det forhåbentligt gode vejr, mens man har udsigt til den udendørs storskærm.

Har man lyst til at bevæge sig lidt, kan man deltage i nogle af de mange VM-aktiviteter, der foregår på en opstillet hockeybane. Man kan eksempelvis prøve at skyde til måls med en puck, og i det hele taget vil der under VM være masser af konkurrencer for børn og barnlige sjæle. Aktivitetsbanen er åben hver dag fra klokken 12 til 18.

Har man i øvrigt nogle spørgsmål omkring VM, kan man henvende sig i info-vognen, som også er opstillet på Torvet. Her kan man få udleveret en såkaldt fanguide.