Målsætningen er nået: 300.000 VM-billetter er solgt

Allerede inden Ishockey VM går i gang på fredag, er der jubel hos arrangørerne bag. Målsætningen om 300.000 solgte billetter er nået

ISHOCKEY Intet andet sportsarrangement i Danmark har tidligere genereret så stort et billetsalg, der endda kan nå at blive større, da der stadig er billetter til salg.

300.000 billetter er nu solgt, og billetsuccesen glæder formanden for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen.

- Der var ingen, der troede på, at vi i første omgang kunne få ishockey-VM til Danmark. Det kunne vi. Derefter var der ingen, der troede på, at vi kunne sælge 300.000 billetter. Det kunne vi så også. At vi har nået dette magiske tal før VM-starten er fantastisk, ikke mindst med tanke på, at der traditionelt sælges rigtigt mange billetter, mens VM er i gang. Nu ser vi frem til, at det hele går løs og til at byde de mange danske og udenlandske fans velkommen til Jyske Bank Boxen og Royal Arena, der i disse dage er ved at blive transformeret om til to verdensklasse-ishockeyareaner, siger Henrik Bach Nielsen i en pressemeddelelse.

På borgmesterkontoret i Herning vækker billetsalget også glæde.

- Det er rigtigt flot arbejde, at målet om de 300.000 solgte billetter er nået, allerede inden den første puck har ramt isen. I Herning Kommune glæder vi os rigtigt meget til fredag, hvor VM-festen for alvor går i gang, og takker for det konstruktive samarbejde med både VM-selskabet, DIU, Sport Event Denmark og Region Midtjylland, siger borgmester Lars Krarup (V) i pressemeddelelsen.