Vinger brød i brand hos flyklub

Søren Nielsen 

Brandvæsnet måtte hjælpe til for at slukke en brand hos Herning Svæveflyveklub

HERNING Brand & Redning Midtvest kørte fredag eftermiddag ved 15-tiden til en mindre brand i en hangar hos Herning Svæveflyveklub på Skinderholmvej. En patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi blev også tilkaldt.

Branden var opstået i forbindelse med noget renoveringsarbejde på nogle vinger tilhørende et fly. I forbindelse med arbejdet blev der anvendt et varmeapparat, som var årsag til, at der pludselig opstod ild i materialet.

Ilden nåede dog aldrig for alvor at brede sig, inden brandvæsnet nåede frem.

Men episoden resulterede i en del sodskader i hangarens loft, ligesom også andre ting blev sodskadet.

Der venter nu et større rengøringsarbejde. Der kom ingen personer til skade ved branden.