Bookmaker: Kun 15 procents chance for FCM-guld

Kim Stoltenberg Hansen 

Oddset rasler ned på Brøndby, mens ulvene er reduceret til outsidere til DM-titlen

FODBOLD Et bookmakerfirma kalder det en formsag, at Brøndby vinder DM-titlen. Spillere og trænere hos FCM tror dog fortsat på guld. Jess Thorup udtalte efter weekendens 3-3 mod AaB, at målet i overtiden kan blive guld værd:

- Lur mig, om det her point ikke bliver vigtigt på den lange bane. Det tror jeg, sagde cheftræneren.

Heller ikke Jakob Poulsen afskrev vinderchancen:

-Selvfølgelig er vi dybt irriterede over, at vi har smidt fem point på få dage, men der er stadig masser af muligheder. Vi skal være klar, hvis Brøndby snubler, sagde anføreren.

Bookmakeren Nordicbet tror dog ikke rigtig på Brøndby-snubleri. Spilleselskabet har nemlig sænket de blå-guls mesterskabsodds til sæsonens laveste. Brøndby-guld står nu i sølle odds 1,12, mens et mesterskab til FC Midtjylland er hævet til odds 6. Helt præcist betyder det, at der nu er hele 85 procent chance for et Brøndby-mesterskab og kun 15 procents sandsynlighed for en ulve-titel.

- FC Midtjylland kan naturligvis fortsat hente Brøndby, men fem points forskel er meget på dette stadie af mesterskabsspillet. Kigger man på formen og det resterende program, så bliver det efter vores bedste vurdering nærmest en formsag for Zornigers toptunede mandskab. Kun udekampen mod FCK kan få os til at ryste en smule på hånden, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet før sæsonens sidste fem kampe.