Blues-trio på Fermaten

HERNING Torsdag aften er der blues med orkestret med det lidt sjove navn, Chris Grey & The BlueSpand, på Fermaten.

Trioen Chris Grey & The BlueSpand er for alvor ved at bide sig fast hos musikelskere med hang til groovy og funky blues.

Bandet er gået viralt på Facebook med live-videoen »Grab’em by the elbow« der nærmer sig en million visninger, og senest videoen »Mammas Mammalaid«, der blot 10 dage efter udgivelsen ramte én million views.

Fusionen af blues, soul, funk, r’n’b med mere giver bandet deres sound og et afvekslende udtryk.

Det unikke og kreative sammenspil har ført til albummet »Lotta Love«, der har skabt stor opmærksomhed blandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australien. Bandet har stor live-erfaring fra både Danmark, Tyskland og Sverige, hvor de har flere turnéer bag sig.

I år har trioen været hovednavn på både R’n’B festival i Letland og Blues’n’Jazz festival i Tyskland.