Roserne fortsætter med at regne ned over lokal musicalstjerne

MUSICAL Roserne fortsætter med at strømme ind til Hernings seneste musicalstjerne, Diluckshan Jeyaratnam.

Iscene.dk uddeler fire stjerner og ordene:

»I spidsen står en overbevisende, stærkt syngende Diluckshan Jeyaratnam som Moses, der tvivler, elsker og styrkes i troen på, at han skal føre slavefolket til frihed. Diluckshan Jeyaratnam har en stemmemæssig kapacitet som få og synger sig lige ind i hjertekulen med sin følelsesfavnende store røst, understøttet af hans mange-facetterede karakterspil - meget mere kan man vist ikke ønske sig på tilskuerrækkerne«.

Børsen giver fem stjerner og skriver:

»Opsætningen er flot, overordnet godt sunget og spillet, men den er også lidt glat og mere konfliktsky end de hidtidige samarbejdsproduktioner mellem den enorme underholdningsgigant og det lille jyske teater. Denne gang er lidt af vildskaben gået fløjten, men det er til at leve med, og man bliver godt og grundigt underholdt alligevel, ikke mindst takket være Diluckshan Jeyaratnam i hovedrollen som Moses, som sceneforfører alt og alle«.