Motor Mille i kongressen

HERNING Lørdag eftermiddag kan man møde Motor Mille med band i kongrescentret.

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band.

Og med en næsten udsolgt forårs- og efterårsturné i det forgangne år, har Motor Mille & Band nu besluttet at gentage succesen i foråret 2018.

De seneste år har man på Ramasjang kunnet møde Motor Mille. Du kender hende måske bedst fra blandt andet »Monster Busters«, »Cirkus Summarum« og ikke mindst »Ramasjang Club«, hvor hun elsker at danse.

Alle børn og voksne er inviteret til at opleve den seje pige med de lyse fletninger. Showet er fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger.

Bandet består af Mikkel Fisker (bas) og Mads Fogt (guitar).