Foto: Martin Ballund

116.350 kroner i bøde: Kørte uden billet til Herning 153 gange

Martin Hove Thomsen 

En 23-årig mand er sigtet og kan se frem til en bøde og et erstatningskrav for at have kørt med tog til Herning uden at betale for billet 153 gange

HERNING Over en periode på tre år har en enkelt 23-årig mand fra Holstebro formået at køre med toget fra Struer og til Herning 153 gange - uden at have købt billet. Det skriver , der har talt med den vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, Lilian Jensen. Hun fortæller, at det giver politiet en del arbejde, da der skal oprettes en sag på hver enkelt af hændelserne.

Der venter ifølge Dagbladet Holstebro-Struer den unge mand en bøde på 116.350 kroner, og oven i det et »kæmpe« erstatningskrav, som Midt- og Vestjyllands Politis vagthavende formulerer det.

Den 23-årige har ifølge dagbladet erkendt de 153 ulovlige ture med toget og er blevet sigtet i sagen.

Folkebladet har tjekket togpriserne hos Arriva, og for en tur fra Struer til Herning koster en almindelig voksenbillet på en hverdag 82 kroner. Det ville svare til 12.546 kroner for de 153 togbilletter.