Mikkel Kessler lader kæberne tale

Den tidligere verdensmester gæster Herning med et personligt foredrag

HERNING Selvom karrieren er slut, banker bokserhjertet stadig hos Mikkel Kessler. Med en god kombination af alvor og humor lukker den ellers private Mikkel Kessler op for de mere personlige aspekter ved livet som professionel bokser, når han 29. maj indtager MCH Herning Kongrescenter med et personligt og topinspirerende foredrag. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Mikkel Kessler har flere gange bokset i Herning - ikke mindst i den intense dyst mod Carl Froch og senest med sin sejr i 2012 over Brian Magee. I februar måtte den passionerede topbokser dog lægge handskerne på hylden og definitivt opgive sit ellers planlagte comeback. Men det gør nu den femdobbelte verdensmester i stand til at gøre status, når bokseringen udskiftes med foredragsscenen i Teatersalen, hvor han vil holde et af sine første foredrag efter sit karrierestop.

Bag om rampelyset
Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser er Mikkel Kessler én af de største og mest karismatiske sportsprofiler, Danmark nogensinde har haft.

I sit foredrag inviterer han publikum med bag om rampelyset i et åbent og ærligt indblik om livet i bokseringen fra den spæde start til i dag med anekdoter og personlige fortællinger om de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og på ondt.

Som noget helt ekstraordinært har publikum også mulighed for at stille spørgsmål direkte til Mikkel Kessler.