Herning-firma ny hovedsponsor for FCM’s akademi

Ole Bitsch 

FC Midtjylland og IT Relation har forlænget deres gensidige samarbejdsaftale

FODBOLD Herning-virksomheden IT Relation bliver ny hovedsponsor for FC Midtjyllands succesfulde fodboldakademi i Ikast.

Det meddeler FCM og det herningensiske firma i en pressemeddelelse

Samtidig har parterne forlænget den gensidige samarbejdsaftale med yderligere tre år.

Kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen, glæder sig over sponsoraftalen med IT Relation, der har været sponsor i klubben siden 2007.

- Vi er meget tilfredse med at have forlænget aftalen med IT Relation, og med at have udvidet den yderligere med et hovedsponsorat af vores talentfulde og traditionsrige akademi, beretter Jacob Jørgensen i skrivelsen.

Uddannelsesakademi
It-firmaet har selv integreret akademitankegangen i virksomheden. Siden 2016 har IT Relation haft et internt uddannelsesakademi, Kapow Academy, der er baseret på et træningsforløb i blandt andet it-systemer, kundeindblik og service.

- Selvom hovedproduktet for henholdsvis FC Midtjylland og IT Relation er milevidt fra hinanden, har virksomhederne mange lighedstræk, og der er et rigtig godt match mellem de to parters værdisæt og en fælles interesse for sporten og regionen, uddyber FCM-direktør Jacob Jørgensen.

Aftalen mellem »ulvene« og den lokale sponsor indebærer blandt andet, at IT Relations logo fremover vil pryde spillertrøjerne hos henholdsvis FCM’s U17- og U19-talenter samt klubbens reserveligahold.

Sponsoraftalen træder i kraft pr. 1. juli. Den strækker sig foreløbig tre år frem, meddeler FC Midtjylland.