Cirkus Arena vil imponere børn og voksne

herning Cirkus Arena er klar med en ny forestilling, som nu kommer til Herning. Forestillingen kommer til at spille fra onsdag 2. maj til fredag 4. maj - alle dage fra klokken 17. Det vil ske i det store rødgule telt ved messecentret.

Dette års stykke er denne gang både instrueret og skrevet af rapperen Clemens, som tidligere har stået bag teaterstykket Cykelmyggen Egon.

- Jeg har altid undret mig over, hvorfor klovnen, der pryder Cirkus Arenas plakater, ikke er med i forestillingerne, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Jeg besluttede derfor, at jeg ville præsentere publikum for klovnens historie. Inspireret af de børnebøger, jeg har læst højt for min søn, har jeg blandet den gode historie og det, jeg kan fra musik- og teaterverdenen, ind i cirkusforestillingen

Forestillingen havde landspremiere i København i marts måned, hvor den fik nogle flotte anmeldelser.

- Ligesom artisterne hver dag træner for at overgå sig selv, så arbejder vi i Cirkus Arena altid på at udvikle, hvordan vi kan fortælle historier, som imponerer nutidens børn og voksne, fortæller cirkusdirektør Benny Berdino.

Udover at have skrevet og instrueret forestillingen har Clemens også stået for sangene dertil.