Blue Fox er nu blot ét nederlag fra sommerferie

Thomas Damm 

Aalborg Pirates vandt også tredje finale, hvor Blue Fox spillemæssigt dog var bedre med

ISHOCKEY Pu-ha. Nu er der godt nok ikke meget tilbage at have guldhåbet i hos Herning Blue Fox.

Tirsdag aften vandt Aalborg Pirates også den tredje finale - denne gang med 3-1 - og dermed er nordjyderne blot én sejr fra DM-guld. Blue Fox skal vinde fire kampe på stribe, hvis holdet skal lave det magiske comeback.

Indsatsen i de første 20 minutter gav dog ellers håb om, at Blue Fox kunne få nyt liv ind i finaleserien. Der var mere fart i skøjterne og mere bid i nærkampene, end det har været tilfældet i de to første finaler. Men stadig manglede både skarphed og en smule held i de afgørende situationer.

I stedet kunne Aalborg efter blot 40 sekunder i anden periode tage føringen, mens frustrationerne begyndte at brede sig hos publikum. Det så svært ud.

Mål efter kontra
Det blev endnu sværere fire minutter senere, hvor Aalborg kom på 2-0 på en perfekt udført kontra.

Den stilling holdt til ottende minut i sidste periode, hvor kampen i princippet blev afgjort. Peter Quenneville var hurtig over en puck i Hernings zone.

Med fire minutter tilbage fik Herning en smule håb, da det enelig lykkedes at score. Branden Gracel gjorde det til 1-3.

Det ændrede dog ikke så meget. I de sidste to minutter blev der spillet uden målmand, men det gav ikke yderligere. De fleste af de 2817 tilskuere kunne gå skuffede hjem.

Nu skal der for alvor trylles noget frem, hvis ikke Blue Fox-spillerne skal gå på sommerferie på fredag i Aalborg efter finale fire.