Søren Gade sætter døden til debat

HERNING Døden kan være særdeles svær at tale om. Det mener, Det Nationale Sorgcenter og Det Etiske Råd, der derfor nu er på en landsdækkende turné, hvor de giver danskerne inspiration til at tage hul på de livsnødvendige samtaler om liv og død.

På 10 debataftener i hele landet kan interesserede møde spændende talere i form af Niels Hausgaard, Søren Gade, Ghita Nørby, Søs Egelind, Per Larsen, Ritt Bjerregaard, Ester Larsen, Kjeld Holm, Ole Hartling og Anne Marie Helger.

Mandag 30. april kommer turen til Herning, hvor politiker Søren Gade er gæstetaler. Arrangementet foregår om aftenen i Huset No. 7 i Nørregade.

Arrangementet er gratis, og alle interesserede er velkomne.

Især mennesker, der har alvorlig sygdom inde på livet eller i familien - eller som møder mennesker med alvorlig sygdom gennem deres arbejde, kan få meget ud af arrangementet, oplyser Det Nationale Sorgcenter.