Kronprinsen elsker ham: Nu kommer kæmpetalent til Herning

HERNING Mathias Heise er en af verdens dygtigste mundharpespillere. Talentet på det svære instrument har han formået at omsætte til levende koncertoplevelser, der låner fra genrer som jazz, funk og rock. Nu har Fermaten fået overtalt mundharpe-mesteren til at give koncert torsdag 19. april.

Mathias Heise kalder selv genren FuRoJazz, og det er noget kronprinseparret synes om. I 2016 gav de Stjernedrysprisen til den unge musiker. Prisen er et flot rygklap på 50.000 kroner, som blandt andet de dygtige sangerinder Oh Land og MØ tidligere har fået.

Når Mathias Heise spiller koncerter, foregår det ofte i konstellationen Mathias Heise Quadrillon. Sådan bliver det også til koncerten i Herning, som Mathias Heise aldrig tidligere har besøgt. Det er altså første chance for at opleve den 24-årige musiker og hans unge band i Herning, og hvem ved, måske står du pludselig ved siden af kronprinsen til koncerten?