Stort gymnastikstævne i Boxen

HERNING 1500 elever fra lokale efterskoler skal onsdag 18. april til gymnastikstævne i Jyske Bank Boxen.

Vedersø Idrætsefterskole, Blåkilde Efterskole, Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Brejninggaard Efterskole, Hammerum Fri- og Efterskole og Bøvling Idrætsefterskole er blandt de i alt 11 midt- og vestjyske efterskoler, der er med, når Jyske Bank Boxen igen lægger gulv til Efterskolernes Gymnastikstævne.

Det er 11. gang, at efterskolerne laver deres årlige stævne i MCH, og det er tredje gang, at Jyske Bank Boxen danner ramme om showet. Her er publikum sikret fuld underholdningsvaluta for pengene, når op mod 1500 energiske efterskoleelever fremviser flotte serier, håndstandskonkurrencer og kraftfulde spring. Stævnet er åbent for publikum, og tiltrækker tilskuere fra hele landet.