Sidste chance for at opleve Turboweekend i Herning

Fredag er det allersidste chance for at opleve Turboweekend i Herning

HERNING I morgen, fredag, giver Turboweekend koncert på Fermaten, og det er sidste chance for at opleve dem. Inden turnéstart skrev de følgende på de sociale medier:

»Kære venner!

Vi har besluttet, at den kommende forårs- og sommertour bliver vores sidste.

Vi har haft nogle fantastiske år sammen og fået nogle af vores livs største oplevelser. Vi har mødt enormt mange søde mennesker, og er rørte og overvældede over I har taget så godt imod os hver gang. Det har betydet alt.

Vi mærker nu, at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber, at I vil passe på den. For os er det er på tide at rykke videre, og vi glæder os hver især til nye horisonter og nye udfordringer.

Men først glæder vi os til at se flest muligt af jer en sidste gang. Det er på scenen, sammen med vores publikum, at vi har det allerbedst, og vi kommer til at lægge alle vores kræfter og al vores kærlighed i denne sidste tour.

Tak til hele Turbofamilien for 12 fantastiske år!

Martin, Morten, Anders og Silas«

Den københavnske gruppe, som siden 2006 har udgivet fire studiealbums, to ep’er og et livealbum, samt givet mere end 500 koncerter i ind- og udland, har altså efter 12 år besluttet at stoppe samarbejdet for at hellige sig andre projekter.

Turboweekend består af Silas Bjerregaard Lassen (vokal), Morten Køie (bas), Martin Øhlers Petersen (trommer) og Anders Stig Møller (keyboards).