Erindringsbog bliver genoptrykt

BOGUDGIVELSE 20. december sidste år udkom Niels Kjærsgaards erindringsbog »Mit livsforløb så vidt jeg husker« på det lokale forlag Ubirex.

Alle siger, at man skal være forsigtig med at udgive erindringsbøger, for de sælger kun, hvis forfatteren er kendt. Niels Kjærsgaard er åbenbart meget kendt, for bogen var udsolgt på kun fem dage, og derfor har han og forlægger Charlotte Lindhardt besluttet sig for at få trykt endnu et oplag.

- Det kom bag på os begge, fortæller Charlotte Lindhardt i en pressemeddelelse.

- Det var for Niels Kjærsgaard et hobbyprojekt, men kombinationen af fortælleglæde og en stor familie og bekendtskabskreds gjorde, at vi begge blev kimet ned i dagene op til jul af folk, der gerne ville købe bogen. Vi måtte endda skuffe bibliotekerne, der lige nu venter på at få deres eksemplarer til udlån, og så sent som i sidste uge blev jeg ringet op af én, der forsøgte at få mig til finde et eksemplar frem fra lageret. Der er bare ikke noget lager at finde frem af, så nu forsøger vi at imødekomme alle ved at genudgive bogen.