Den glade enke med lokalt islæt

TEATER Torsdag 19. april kan man opleve alle tiders nok mest populære operette, når Herning Teater lader tæppet gå i kongrescentret.

»Den glade enke« vurderes som den mest populære operette, fordi så mange kender Maxim, Viljaen, Pavillonen, Grisettesangen – og ikke mindst valsen til sidst.

Den lille stat, Pontevedro, står til at miste ombejlede Hanna Glawaris mange millioner, skulle hun gifte sig med en pariser. Den gamle Baron Zeta sætter sin lid til Gesandtskabssekretær Danilo, hvis motto dog er: forelsk dig tit, forlov dig sjældent, gift dig aldrig!

Blandt de medvirkende er herningdrengene Jens Søndergaard og Anders Christensen, der spiller henholdsvis Grev Danilo og Cascada.

Derduover møde rman Elsebeth Dreisig (Hanna Glawari), Vibeke Kristensen (Valencienne), Bo Kristian Jensen (Camille), Thomas Peter Koppel (Baron Zeta), Jonathan Koppel (St. Brioche) og Denise Wencke Gjernøe (Margot) på scenen.