Dennis Knudsen gæster Bilka

Torsdag er der skønhedszone i Bilka

HERNING I et afgrænset område hos Bilka Herning vil de vante indkøbsrammer 12. april blive transformeret til en skønhedszone. Det fortæller Bilka i en pressemeddelelse.

Derfor bliver dagen også noget anderledes for kunderne, der kan få råd om hud- og hårpleje. På dagen vil det også være muligt at få håret stylet af Dennis Knudsen. Og Dennis Knudsen selv ser frem til sit besøg:

- Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark efter at have været på job i Los Angeles omkring Oscar uddelingen. Det bliver en oplevelse at komme rundt i smukke Danmark og møde alle Bilkas kunder. Jeg vil tilbyde at style kundernes hår, hvor de kan prøve mine produkter, og jeg vil også give gode tips til hår og hud.

Bilka Live eventansvarlig, Nicki Stougaard, glæder sig til, at Dennis Knudsen besøger Bilka Herning.

- Bilka forsøger hele tiden at gøre købsoplevelsen så god som mulig. Af samme grund glæder vi os til at byde Dennis Knudsen velkommen.