Et besøg hos politiet afskrækkede ikke just en 28-årig herningenser. Foto: Colourbox

Tre unge varetægtsfængslet for røveri

Kim Stoltenberg Hansen 

Tre unge fra Herning-egnen fængslet i foreløbig fire uger

POLITI Tre unge mænd er blevet varetægtsfængslet indtil 7. maj sigtet for røveri i Holstebro. Det skriver folkebladetlemvig.dk.

De tre formodede røvere er henholdsvis er 15, 17 og 21 år og kommer fra Hammerum, Sdr. Felding og Herning.

De tre er sigtet for vold og trusler i forbindelse med et røveri ved en hæveautomat. Her havde to drenge på henholdsvis 14 og 15 år netop hævet 2300 kroner, hvorefter de blev truet af tre unge mænd til at aflevere pengene.

Politiet kom hurtigt til stede, og fik anholdt de tre formodede røvere, der i grundlovsforhøret kom med en anden - og tredje - forklaring. To af dem fortalte, at de 2300 kroner var penge, som de fik fra de to unge drenge for at sælge en ikke-eksisterende scooter. Den tredje mistænkte mente godt nok, at der var tale om, at pengene blev nappet fra de to unge ofre, men at han faktisk havde forsøgt at forhindre det.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle alle tre mistænkte i fire uger, så politiet har lidt tid til at få hoved og hale i forklaringerne.