MCH forlænger aftale om årlig busmesse

En ny aftale mellem MCH Messecenter Herning og Danske Busvognmænd sikrer en årlig messe frem til 2022

SAMARBEJDE Fagmesserne har høj prioritet hos MCH Messecenter Herning, og blandt de nyeste tiltag er Busmessen, der har været en del af Transport-messen i Herning siden 2015.

Busmessen har sit eget område under Transport-messen med udstillere, debatarrangementer og andet. Helt fra starten i 2015 har messen været arrangeret i et samarbejde mellem MCH og Danske Busvognmænd, og de to parter har nu valgt at forlænge samarbejdsaftalen. Der er således indgået aftale om at holde en årlig busmesse frem til 2022.

- MCH og Danske Busvognmænd har gennem de seneste år opbygget en god tradition omkring Busmessen. Med den nye aftale kommer vi i fællesskab til at styrke profilen til gavn for udstillere, busvognmænd og andre besøgende. Jeg ser derfor frem til at fortsætte og styrke det gode samarbejde med MCH og udstillerne i årene, der kommer, siger administrerende direktør for Danske Busvognmænd, Michael Nielsen, i en pressemeddelelse.

Både i Billund og Herning
Hos MCH Messecenter Herning sætter man stor pris på samarbejdet med Danske Busvognmænd og på den brede opbakning, som gør, at der fortsat kan skabes et værdifuldt mødested for alle i busbranchen.

- Vi ser frem til, at vi også i de kommende år får mulighed for at samle branchen til en årlig begivenhed i samarbejde med Danske Busvognmænd og de mange udstillere, som bakker op om messen. Vi bliver generelt mødt med positive tilkendegivelser om messen, og til den netop afholdte messe i Billund havde vi det højeste antal udstillere nogensinde, fortæller projektleder ved MCH, Nikolaj Jørgensen.

Næste gang i marts 2019
Transport-messen holdes i Herning hvert andet år, og derfor skal Busmessen placeres andetsteds i de år, hvor der ikke er transportmesse. Seneste messe blev derfor holdt i Billund ved Hotel Legoland over to dage 16. og 17. marts.

I 2019 vender Busmessen tilbage til Herning som en del af Transport 2019, som holdes i MCH 21.-23. marts 2019.