»Juicekongen« kommer på besøg

HERNING Mads Bo gæster snart Herning med et underholdende foredrag om »Super Simpel Sundhed«.

Foredraget er en samling af alt det bedste og mest anvendelige baseret på Mads Bos egne erfaringer og uddannelser gennem årene.

Med en baggrund som automekaniker med en usund livsstil tog han beslutningen om, at det skulle være slut med allergier, overvægt og manglende energi. Livsstilsændringen resulterede i, at han i 2004 startede virksomheden High on life.

Når jeg kan ...
- Det behøver ikke være kompliceret at leve sundt. Tværtimod. Når jeg, som kommer fra en helt anden verden, kan lære det, så kan de fleste. Det handler om balance. Det dur ikke at give fuld skrue på ét parameter, hvis du ligger helt i bund på resten. Det svarer til køre rundt på et punkteret dæk; det nytter ikke at blæse luft ind, hvis du ikke fjerner sømmet og lapper hullet. Vi skal tænke logisk - og simpelt, siger Mads Bo, der med sit foredrag ønsker at lære danskerne, hvor nemt det kan være at leve sundt.

Foredraget finder sted 19. april på Herning Gymnasium, og der serveres smagsprøver, som sammen med anekdoter fra hverdagen skal »motivere til selvantændelse«, som Mads Bo kalder det.