Musicalen »Grease« – med hovedrolle fra Lind

MUSICAL Thorning Friluftsspil præsenterer i år musicalen »Grease« - verdenskendt fra filmen af samme navn fra 1978.

Efter sidste års mange rosende ord fra publikum og anmeldere af »All Shook Up«, har Thorning Friluftsspils bestyrelse valgt at tage endnu en stor udfordring op med opsætningen af »Grease«.

Alt skal times til mindste detalje for at gå op i en højere enhed og ende som succes. Tiden synes at være moden med den professionelle kunstneriske ledelse, hvor alle har ønsket at fortsætte. Desuden er det efter tre gange audition lykkedes at sætte et hold af dygtige entusiastiske skuespillere, dansere og sangere. Gennemsnitsalderen er lav med mange unge skuespillere - både kendte fra tidligere stykker; men også nye håbefulde aktører. Rutinerede kræfter er dog også på scenen; blandt andre ses Bodil Lyngsøe i rollen som skolefrøkenen Miss Lynch og Jacob Weihrauch Andersen som Vince. Instruktør er for anden gang Mathilde Østergaard.

Hovedrollerne som Sandy og Danny spilles af henholdsvis Stine Skellgaard Lyngesen og Thomas Sandal. Stine Skellgaard Lyngesen spiller med for andet år i Thorning og har tidligere spillet med ved Palsgaard Sommerspil, på Silkeborg Seminarium og Vejle Musikteater.

Thomas Sandal, der er fra Lind ved Herning, har erfaring fra Smuk Teater i Skarrild. Det er første gang, han skal prøve kræfter med en hovedrolle, og det glæder han sig til. Han er også glad for at være én af holdet, da han forlods havde hørt meget godt om Thorning Friluftsspil.

»Grease« opføres syv gange fra 2. til 10. juni på Friluftsscenen i Thorning under de gamle egetræer.