52-årig varetægtsfængslet efter masser af dødstrusler

Kim Stoltenberg Hansen 

Vred mand fængslet i foreløbig fire uger, efter han gik amok på sygehuset

HERNING En 52-årig mand fra Timring blev i går varetægtsfængslet i fire uger efter han udspyede dødstruler mod alt og alle efter et sygehusbesøg.

Personalet på sygehuset i Herning havde behandlet den svært berusede mand, der efter behandlingen tirsdag aften ikke ville forlade stedet, men truede en fra personalet med sætningen »Jeg slår dig i struben«. Politiet blev tilkaldt, men det fik blot truslerne til at eskalere. Den 52-årige råbte »Jeg nakker dig« og »Jeg nakker Jer« til politifolkene, der også måtte lægge øre til en sætning som »jeg finder Jer og dræber Jer«.

Det er ikke er første gang, at den 52-årige har truet offentlige ansatte på livet, og derfor valgte man at den 52-årige skulle i grundlovsforhør, og det endte altså med foreløbig fire uger bag tremmer, mens politiet efterforsker videre.

Den 52-årige kærede straks til landsretten.