Sommer på Fermaten

Fermaten har Peter Sommer på programmet - og han besøger også den lokale pladebutik

HERNING Peter Sommer & Tiggerne kommer torsdag aften til Herning og Fermaten med et meget rost album, »Elskede at drømme, drømmer om at elske« i bagagen.

Politiken uddelte fem hjerter og skrev:

»Sproget er stadig en lunge for Peter Sommer. Som sangskriver trækker han vejret gennem ordene og smører hængslerne i faste vendinger, så de kan åbne for nye betydninger: »uden tvivl, ingen tro«. Men han bruger ikke sprogets ormehuller til at dække for sine følelser, de får lov at stå i al deres nøgne banalitet. Og der klæder ham«.

Inden koncerten signerer han i øvrigt plader og andet godt i pladeforretningen ReSpin i Bredgade.

Opvarmningen torsdag står Rasmus Matthiessen for. Han har siden udgivelsen af singlen »Frie Valg« i 2016 spillet koncerter det meste af landet, samt på flere af de større danske festivaller. Matthiesen udgav i efteråret 2017 sit debutalbum »Alt Godt«, som blev vel modtaget og kastede tre sange i rotation på P4.