FCM-streg er blevet mor

Svenske Linn Blohm har født en lille dreng, oplyser klubben

HåNDBOLD FCM Håndbold har både Linn Blohm, Trine Troelsen og Sabine Pedersen på barsel, og nu har førstnævnte byttet en tilværelse som gravid ud med titlen som mor.

Lørdag 31. marts fødte den 25-årige stregspiller sit og partneren Peters første barn, da en velskabt dreng kom til verden på Regionshospitalet Herning. Det skulle ellers pludselig gå hurtigt, fortæller Linn Blohm.

- Vi har det alle rigtig fint nu, men det blev en travl fødsel, fordi han fik dårlig hjertelyd, så han blev nødt til at komme ud. Så vi fik lidt panik på selv, men alt er gået fint efter det, og både jeg og han har det godt, forsikrer svenskeren.

2. påskedag vendte den lille familie hjem til boligen i Herning, hvor de alle tre nu skal vænne sig til den nye situation.

- Alt er helt nyt og anderledes. Man er meget forsigtig, fordi man er bange for at gøre noget forkert. Og så føler man bare så enorm kærlighed allerede til den lille størrelse, siger den nybagte mor, der endnu ikke kan afsløre, hvad sønnen kommer til at hedde.

- Vi har fået skåret det ned til tre navne, som det står imellem, så det er ikke helt bestemt endnu, griner stregspilleren.