Bibliotekerne gør klar til at hjælpe, så alle kan komme i den helt rigtige MGP stemning. Man kan følge med på bibliotekernes hjemmeside, hvis man vil se, hvilke aktiviter, man gerne vil deltage i. Foto: Christian Sjurman

Højskolesangbogen bliver åbnet på bibliotek

Herning Onsdag 4. april bliver der sunget morgensang på Herning Bibliotek klokken 9. Det foregår alle onsdage i lige uger, og ofte har der været omkring 100 deltagere.

Arrangørerne fortæller, at der denne gang synges nogle af de sange fra højskolesangbogen, som har to melodier. Erling Lund Poulsen er pianist, mens forsangeren er Poul Ross-Hansen. De lover, at de er »hjemme« i deres stof - højskolesangbogen - og har blandt andet planlagt »Se nu stiger solen af havets skød«, »Bedstefar, tag dine tænder på« og »Midsommervisen (Vi elsker vort land)«.