Blue Fox jagter ny sejr mod Rungsted i aften

Kim Stoltenberg Hansen 

Rævene skal forsøge at gøre det til alle gode gange syv i aften i Hørsholm

ISHOCKEY På papiret ligner den ny sejr til Herning Blue Fox i aften, når det lokale ishockeyhold møder Rungsted i den anden semifinale i slutspillet. Herning vandt nemlig den første semifinale 5-1, og de har tidligere i sæsonen mødt Rungsted fem gange yderligere, og det har resulteret i fem sejre. Samlet set lyder målscoren for sæsonens seks indbyrdes opgør på 29-13 i rævenes favør.

Men, men, men. Man har før set hold dominere i grundspillet, hvorefter slutspillet er endt med et helt andet udfald. Og sejren tirsdagaften i Herning lyder sikker, men cifrene 5-1 lyver en anelse. Rungsted vandt tredje periodes skudstatistik 14-6, og det fortæller et tydeligt billede om en tung dominans, og det var først to Herning-scoringer til sidst, der sørgede for at de mange Bluefox-fans kunne ånde lettet op og gå glade hjem.

- Det var tæt, og det bliver alle kampene. Jeg ved godt, at mange mener, at vi er favoritter. Men det tænker vi ikke på. Vi skal finde fire sejre. Det er det eneste, vi har fokus på, sagde Blue Fox-træner Petri Skriko efter kampen.

De to hold vender tilbage til en ny dyst i Herning søndag 1. april, altså påskedag.

I den anden semifinale mødes Esbjerg og Aalborg, også her kastes pucken i aften 19.30. Den første kamp vandt Aalborg 3-1. Man spiller bedst af syv kampe.