HCM-formand: Det var vores sidste kamp

Ole Bitsch 

Hovedaktionær og formand Thomas Hintze tror ikke, at HC Midtjylland gennemfører nedrykningsspillet

HåNDBOLD Officielt skal HC Midtjylland deltage i det kommende nedrykningsspil for at bevare livet i 888 Ligaen. Men ifølge klubbens formand og hovedaktionær, Thomas Hintze, er sæsonen slut for HCM.

- Jeg har meddelt spillere og cheftræner Jonas Wille, at vi har spillet vores sidste kamp i denne sæson, siger Thomas Hintze onsdag aften til Herning Folkeblad.

HCM-formanden understreger, at der på nuværende tidspunkt ikke er økonomi til at gennemføre sæsonen. Derfor tror han ikke på, at klubben deltager i nedrykningsspillet i april.

- Med mindre, der sker et mirakel i påsken, så er det slut. Så længe der ikke er penge til løn og andre udgifter, så kan vi ikke stille op. Men skulle der ske et mirakel, så stiller vi naturligvis op, lyder det kryptisk fra Thomas Hintze.

Formanden uddyber ikke om udtalelsen, der faldt efter aftenens hjemmebanenederlag til Skjern, indebærer at HCM begæres konkurs. Eller om der arbejdes på andre løsninger.

Thomas Hintze slår fast, at han har betalt april-lønnen til træner Jonas Wille, kontraktspillerne og de øvrige ansatte i HC Midtjylland. Alle i administrationen er dog blevet opsagt og stopper i foråret.

- Jeg har lige givet løn i dag, men på et eller andet tidspunkt, hører det jo op, siger Thomas Hintze.

Han erklærer sig fortsat skuffet over, at en lokal investorgruppe, som har vist interesse for at overtage HCM, ikke har bidraget med det, han betegner som et »mundtligt aftalt millionbeløb«.

- Der er intet sket i de seneste to måneder. Vi kan ikke leve af vores nuværende sponsorer. Der mangler stadig 4,5 millioner kroner i klubkassen - som der gjorde inden jul, siger hovedaktionæren.