Blue Fox har valgt sin modstander i semifinalen

Thomas Damm 

Det bliver Rungsted, som Blue Fox skal op mod i semifinalerne

ISHOCKEY Det er næsten en uge siden, at Herning Blue Fox sikrede sig en plads i DM-semifinalerne ved at besejre Herlev i fem kvartfinaler.

Fredag aften blev det så endelig afklaret, at Blue Fox i de kommende semifinaler møder Rungsted Seier Capital. Nordsjællænderne vandt nemlig den syvende og afgørende kvartfinale mod Rødovre med 4-1 på udebane og vinder dermed serien 4-3. Den serie sluttede bemærkelsesværdigt nok med fem udebanesejre på stribe.

Direkte på TV2 Sport kunne Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard derefter meddele, at hans mandskab vælger at møde Rungsted frem for Esbjerg, der sendte SønderjyskE ud. Esbjerg får i stedet fornøjelsen af at prøve kræfter med grundspillets nummer to, Aalborg Pirates, der i sin kvartfinaleserie bankede lokalrivalerne fra Frederikshavn med 4-0. Blue Fox kunne ikke vælge Aalborg som det næsthøjst seedede hold.

I grundspillet mødtes Blue Fox og Rungsted fem gange. Blue Fox vandt alle fem kampe - heraf tre gange på udebane, så der er ingen tvivl om, at »rævene« går ind til semifinalen som klare favoritter.

Første semifinale spilles i Kvik Hockey Arena i Herning på tirsdag klokken 20.30. Også i semifinalerne spilles der bedst af syv kampe.