Største JFP-ordre nogensinde

JFP skal opføre 202 eksklusive lejligheder og erhverv i Aarhus. Byggeriet til flere hundrede millioner kroner bliver den største ordre nogensinde for den herningensiske entreprenør

HERNING JFP er netop blevet valgt som entreprenør på et af de mange nye boligbyggerier på Aarhus Ø: SHIP.

SHIP bliver opført på den yderste del af Aarhus Ø ved lystbådehavnen, Aarhus bugten og Jette Tikøbs Plads.

- Det er et fantastisk spændende projekt, som vi glæder os vanvittig meget til at gå i gang med, siger adm. direktør for JFP, Jesper Friis Poulsen i en pressemeddelelse.

Han glæder sig over, at JFP således endnu engang er blevet valgt som entreprenør på et prestigeprojekt i Aarhus. I forvejen er JFP i gang med at opføre DMJX Campus Katrinebjerg samt Generationernes Hus på Aarhus Ø.

- Byggeriet i Aarhus boomer med flotte og spektakulære byggerier, og vi har lagt en bevidst strategi i forhold til at få andel i dette store marked. Det er lykkedes, og det er vi stolte over og glade for. Ikke mindst, da vi med kontor i både Herning og København ser os selv som en landsdækkende spiller, siger Jesper Friis Poulsen.

Største ordre i JFP’s historie
I SHIP udgør bebyggelsen et samlet etageareal på 24.800 kvadratmeter fordelt på 21.800 kvadratmeter boliger, 3.000 kvadratmeter erhverv samt en kælder på 11.800 kvadratmeter med blandt andet p-kælder og erhverv. Foruden byggeriet skal JFP også etablere gårdrum.

- Opgaven bliver den hidtil største opgave i JFP’s historie. Det ryster vi ikke på hånden over, for med mere end 2000 boliger i ordrebogen de seneste par år, er boligbyggeri et af vores absolutte styrkeområder. Så vi ser meget frem til at komme i jorden og være med til at bygge fremtiden i Aarhus, siger Jesper Friis Poulsen.

Der er ikke oplyst en ordrepris i pressemeddelelsen, men da JFP tidligere har landet en ordre på 308 millioner kroner ved Skejby-sygehuset, er beløbet altså højere denne gang.

Byggeriet bliver i fem etager, og de billigste lejligheder koster omkring to millioner kroner, mens de dyreste penthouselejligheder kommer til at koste den nette sum af 15 millioner kroner stykket.