Medie: FCM henter angriber i Lyngby

Martin Hove Thomsen 

FCM køber ifølge TV 3 Sport costaricansk angriber fri fra hans kontrakt i Lyngby BK

FODBOLD En ny angriber kan være på vej til FC Midtjylland. TV3 Sport erfarer, at FCM har købt den bomstærke angriber Mayron George, der for nylig indgik en permanent aftale med Lyngby efter at have været lejet ud til Lyngby fra Randers.

Ifølge TV3 Sports oplysninger kan handlen blive officiel inden for de nærmeste dage, og Mayron George kan dermed blive en del af FCM-truppen op til næste sæson.

Den 24-årige, costaricanske angriber spillede tidligere for Hobro, hvor han havde pænt med succes i sæsonen 2015/2016, inden han blev solgt til Randers. Herefter har opholdet i dansk fodbold været en blandet fornøjelse for den fysisk stærke angriber.

I indeværende sæson er det blevet til 25 kampe i Superligaen med syv mål til følge.