Sammen igen: Sanne, Lis og Anne i Boxen

Herning Til foråret 2019 får danskerne mulighed for at opleve Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen, når de tre sangerinder drager på mini-turne til landets største arenaer. 24. maj 2019 spiller de i Jyske Bank Boxen, der er en af blot fem planlagte koncerter.

De tre personligheder har tidligere sunget sammen i Anne Linnet Band fra 1979-1982, og har nu et år i øvelokalet inden det store comeback på landets scener begynder i Aalborgs Gigantium. Anne Linnet og Lis Sørensen spiller i 2018 flere solo-koncerter, mens Sanne Salomonsen for tiden er dommer i tv-konkurrencen X-Factor.

Pop- og rockkvinderne, der har spillet siden 1970’erne, har allerede besluttet, at grundstammen i repertoiret til koncerterne bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de spille sange fra deres respektive solokarrierer.

Billetter til koncerten i Boxen sættes til salg torsdag klokken 10.