Foto: Colourbox

Politimand overfaldet med knytnæveslag

37-årig slog betjent i Sølvgade

HAMMERUM En beruset mand fra Hammerum valgte natten til mandag omkring midnatstid at se sig sur på politiet.

I Sølvgade arbejdede politiet med at holde ro og orden i byen, da en uniformeret politimand pludselig blev angrebet. En 37-årig mand fra Hammerum slog ud efter politimanden med knytnæveslag. Selvom manden var godt bedugget, ramte han politimanden med et slag i brystkassen. Herefter blev manden anholdt og neutraliseret. Manden var dog ikke færdig med at lave ballade. Han nægtede nemlig pure at oplyse sit navn til politiet. Ifølge retsplejeloven har alle ellers pligt til at oplyse navn, adresse og fødselsdato til politiet.

Senere fik politiet oplysningerne ud af den aggressive mand fra Hammerum, men han bliver sigtet for både overfaldet og usamarbejdsvilligheden i forbindelse med optøjerne.