Sommershow og grin i Tivoli med Læserklubben

Lone Henningsen 

Dagstur til Tivoli i København med billet til den vanvittige og morsomme forestilling »Mor Og Far Sidder i Grøften« med gode kendte skuespillere. Læserklubben tager afsted lørdag 9. juni

Findes der under Tivolis farvestrålende blomsterbed og de mange forlystelser en mørk og dyster skyggeverden? Gemmer haven på skjulte hemmeligheder som gespenster, en mørk undergrund og et børnehjem for børn, der er blevet glemt i forlystelseshaven?

Glæd dig til et helt nyt og originalt sommershow, når fire af landets sjoveste skuespillere dykker ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på.

175 år på bagen
I anledningen af Tivolis 175-årsjubilæum vil Peter Frödin, Mia Lyhne, Kirsten Lehfeldt og Anders W. Berthelsen i et sammensurium af musik, komik og gys, forsøge at kaste lys over nogle af Tivolis allerstørste hemmeligheder.

Hvorfår står der for eksempel altid en gruppe svenskere og skændes på risten uden for Grøften? Og er der hold i de vedvarende rygter om et Tivoli-hjem, som huser de mange børn, der gennem tiden er blevet glemt i Tivoli, mens deres forældre sad og mæskede sig i grøften ... Noget ulmer under den pæne overflade.

Frokostplatte i Grøften
Vi skal på denne lørdagstur opleve Tivoli og Glassalen med de bedste billetter til forestillingen og naturligvis have en god frokost i legendariske Grøften fra 1874.

Med Sørens Rejser som teknisk arrangør kører bussen fra Silkeborg, Ikast og Herning mellem klokken syv og otte lørdag morgen. Undervejs finder vi et passende sted at drikke kaffe og spise rundstykker. Omkring middagstid forventer vi at være fremme i København, hvor vi følges ind i Tivoli. Vi styrer hen mod Restaurant Grøften, der er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige restauranter. Her har vi bestilt frokostplatter til alle.

Efter frokosten går vi i Glassalen, hvor der er lagt op til et par sjove timer.

Når forestillingen er færdig, har vi tid til at se lidt på den gamle smukke have på egen hånd.

Midt på aftenen kører vi retur til vores hjembyer, hvor vi formodes at være mellem klokken 23 og midnat.

Prisen er
Prisen for denne dagstur er for avisens abonnenter 1175 kroner. Ikke-abonnenter kan deltage for 1225 kroner.

I prisen er inkluderet: Buskørsel i moderne langtursbus, kaffe- og rundstykker, entré til Tivoli, frokostplatte i Grøften samt billet (kategori A) til forestillingen.

Bestemt plads i bussen kan reserveres for 50 kroner.