Nu vil HCM-formand begære klubben konkurs – og redde Tønder

Kenneth Kristiansen 

Det lakker mod enden for håndboldklubben HC Midtjylland

HÅNDBOLD HC Midtjyllands dage synes talte. Det skriver Herning Folkeblad fredag.

Det står fast, da klubformand Thomas Hintze endnu ikke har fået tilbagemeldinger fra den investorgruppe, der skulle være i spil til at overtage både klubben og dens milliongæld. Thomas Hintze har endnu ikke hørt noget fra investorgruppen, fortalte han til Herning Folkeblad fredag formiddag.

- Hvis der ikke sker noget i løbet af dagen, så indkalder jeg til en ekstraordinær generalforsamling, hvor jeg vil indstille til, at klubben begæres konkurs, siger Thomas Hintze til Folkebladet.

HC Midtjylland mangler tre kampe i 888 Ligaens grundspil, men Hintze overvejer at trække holdet inden den sidste kamp 28. marts mod Skjern.

- For hvis vi ikke gør det, og vi så går konkurs, rykker Tønder ned alligevel, hvis de slutter på sidstepladsen. Hvis vi trækker os før den sidste kamp, så er det kun os, der rykker ned. Det skal jo ikke gå ud over andre hold, hvis vi lukker, tilføjer hovedinvestoren.

Den såkaldte investorgruppe ønsker ikke at udtale sig om sagen, men lader over for Herning Folkeblad forstå, at man ikke har tænkt sig at imødekomme Hintzes krav om at betale klubbens milliongæld i forbindelse med en overtagelse. Folkebladet erfarer samtidig, at investorgruppen er klar til at videreføre HCM, hvis Thomas Hintze dropper kravet og selv betaler gælden.