Veteran-DM i badminton i Herning i weekenden

Perfekte forhold til Veteran DM i Badminton i Herning i weekenden

HERNING Herning Badminton Klub afvikler i weekenden 17. og 18. marts Veteran DM i badminton i Sportscenter Herning, Holingknuden 3. Der kommer en masse fed fjer med tidligere verdensmestre og divisionsspillere, almindelige motionister samt All England mestre, Europamestre og Verdensmestre i Veteran DM.

Der er tilmeldt 231 spillere fordelt på 80 klubber fra hele landet. Badminton Danmark har valgt Herning, fordi de synes faciliteterne i Holing var perfekte, dels fordi alle kampe kunne spilles under et tag, og dels fordi overnatningsmuligheder på vandrerhjemmet var lige ved siden af hallerne.

Seks lokale helte
Derudover ønskede Badminton Danmark at samarbejde med en klub om arrangementet, informerer Liselotte Gøttsche Damgaard fra Herning Badminton Klub, der selv er tidligere europamester i damedouble for ynglinge i 1975.

- Herning Badminton Klub er valgt som vært de næste tre år, fordi det er en klub i fremdrift. Der skal en masse frivillige til for at få arrangementet til at klappe. Der er seks lokale helte fra Herning Badminton Klub, der stiller op med højt humør. De har en stor glæde ved spillet og går til den under kampene, men de nyder også det sociale samvær mellem kampene, fortæller Liselotte Gøttsche Damgaard.

- Så i weekenden er der All England i Birmingham, men der er en ligeså god badmintonoplevelse i Herning på samme tid.