Foto: Martin Ballund

Mand ligger i koma efter knivstikkeri i midtbyen – tre mænd varetægtsfængslet

Martin Hove Thomsen 

Tre mænd blev i nat stukket ned på Dansebar & Einstein i Herning - en er kommet alvorligt til skade og ligger i koma

OPDATERET: Tre mænd mellem 27 og 30 år er søndag blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter at de er blevet sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et knivoverfald på et diskotek i Herning. Det oplyser Henrik Nielsen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Ritzau.

Kort før midnat klokken 23.42 fik politiet en anmeldelse om, at en mand i Herning skulle være ramt af et knivstik i Herning. Det viste sig dog, at der var tale om tre mænd, der var kommet til skade efter knivstikkeri på diskoteket Dansebar & Einstein i Smallegade. Det oplyser vagtchef Anders Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Den ene mand er ramt i brystet. Han ligger i koma nu. Det, jeg kan sige, er, at hans tilstand er stabil, siger vagtchefen, der ikke kan komme nærmere ind på, om manden er i eller uden for livsfare.

Den ene af de to andre tilskadekommende mænd blev ramt i lysken, mens den anden har fået overfladiske skrammer, som Anders Olesen udtrykker det. Han oplyser, at de alle tre er fra lokalområdet, men har ellers ikke yderligere oplysninger om mændene.

Tre mænd anholdt
Politiet har natten igennem arbejdet på højtryk med efterforskningen af sagen, og det har givet pote.

- Vi har anholdt tre mænd. To af de formodede gerningsmænd er blevet anholdt i Slagelse klokken 3.00 i nat, og den tredje er blevet anholdt klokken 4.30 i Vejle, siger Anders Olesen.

De formodede gerningsmænd skulle ifølge vagtchefen alle være mellem 27 og 30 år.

- Der vil formentligt ske en fremstilling senere i dag, og så mangler vi også at få dem afhørt, så de kan afgive deres forklaring, siger vagtchefen.